- Позитивні результати апробації уніфікованого патруля будуть використанні в реформуванні МВС України,- Сергій

- Позитивні результати апробації уніфікованого патруля будуть використанні в реформуванні МВС України,- Сергій

13.01.15 17:37 0 731
Ефективна робота в рамках експерименту зі створення універсального патрульного підрозділу міліції допоможе визначитись із загальною структурою та форматом функціонування підрозділів, що забезпечуватимуть охорону громадського порядку. Про це заступник Міністра повідомив під час наради у МВС України.

Окрім заступника Міністра МВС України Сергія Ярового до обговорення долучились: стратегічний радник з питань дорожньої поліції Консультативної Місії ЄС Майкл Шраге, радник зі стратегічних питань реформування центральних органів правопорядку Кіт Мюррей та члени робочої групи з проведення експерименту у м. Хмельницькому.

Під час наради представниками МВС було запропоновано оновити програму підготовки не тільки учасників експерименту, а й педагогів, що викладатимуть спецкурс для оновленої служби.

Постало завдання по визначенню критеріїв, що висуватимуться до майбутніх співробітників уніфікованого підрозділу.

Триває робота щодо визначення штатної чисельності об'єднаного підрозділу. Члени робочої групи аналізують ефективність роботи патрулів з урахуванням оптимальної кількості осіб, що будуть знаходитись в автомобілі під час несення служби.

Окрім цього було приділено увагу практиці застосування Європротоколів при оформленні ДТП, що не потягли за собою тяжких наслідків. Взаємодія громадян із страховими компаніями в даному напрямку сприятиме розвантаженню доріг, економії власного часу, надасть можливість вирішувати конфліктні ситуації без участі працівників міліції та складання адміністративних протоколів.

Іноземні експерти висловили готовність допомогти у проведенні експерименту. За необхідності радники готові ділитися міжнародним досвідом та скорегувати реформування органів МВС України у вірному напрямку.

Шановні громадяни! Якщо у Вас є пропозиції чи зауваження по експерименту, Ви можете звертатись на «гарячу лінію» Хмельницького міського відділу міліції — ((0382) 70-40-60 або 102) або залишити своє повідомлення у скриньці «Експеримент Хмельницького ДАІ. Ваші ідеї і пропозиції» на сайті «Незалежний громадський портал» (http://ngp-ua.info).

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі фахівці ...

КОМЕНТАРІ