Чернівецькі БНОНівці затримали буковинця,котрий продавав наркотичні засоби

Чернівецькі БНОНівці затримали буковинця,котрий продавав наркотичні засоби

14.01.15 12:10 0 715
Зловмисник, будучи учасником замісної підтримуючої терапії, отримані ліки продавав. Тепер за збут наркотичного препарату йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років із конфіскацією майна.

Співробітники відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Чернівецькій області у ході проведення оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на протидію незаконному обігу наркотиків, задокументували протиправну діяльність 46-річного мешканця обласного центру. Чоловік отримував наркотичний препарат для лікування, але сам його не вживав. Зловмисника оперативники викрили саме під час чергового збуту лікарського засобу.

Також відомо, що буковинець раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини пов'язанні із незаконним обігом наркотиків.

Медичний препарат вагою 10 мг правоохоронці вилучили та направили до Науково-дослідного експертного-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

Наразі дії буковинця слідчі кваліфікують за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисника, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Крім цього, правоохоронці перевіряють причетність медичних працівників до витоку підконтрольного лікарського засобу.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жительку Нововолинська ...
Наступна новина: 13 січня – Щедрий вечір та ...

КОМЕНТАРІ