У волинянина,якого доставили у райвідділ міліції для складання адмінпротоколу,знайшли наркотики

У волинянина,якого доставили у райвідділ міліції для складання адмінпротоколу,знайшли наркотики

14.01.15 12:13 0 708
Тепер спритнику загрожує ще й кримінальна відповідальність.

У чергову частину Локачинського РВ УМВС поступив рапорт від старшого дільничного інспектора міліції про те, що у райвідділ було доставлено жителя села Крухиничі для складання адміністративного протоколу за ч. 2 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП.

А під час поверхневого огляду в присутності понятих у чоловіка виявили та вилучили речовину рослинного походження, яка за зовнішніми ознаками схожа на наркотичну речовину - канабіс. Знахідку направили для проведення експертизи у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Варто відзначити, що волинянин раніше уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення правопорушень, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків та зброї.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, тож слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами Локачинського РВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ