В Івано-Франківській області у ДТП гинуть та травмуються люди

В Івано-Франківській області у ДТП гинуть та травмуються люди

14.01.15 12:11 0 844
Середа, 14 січня 2015, 09:53 |

14.01.2015

За минулу добу в області сталося 3 ДТП з потерпілими, у яких 1 особа загинула, а дві – травмувалися.

13.01.2015 близько 17 год. в с. Татарів Яремчанської міської ради по вул. Незалежності, на автодорозі державного значення "Мукачево-Львів", неподалік санаторію "Кремінці", трапилось ДТП. Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи встановлено, що водій автомобіля «КАМАЗ» 1963 р.н., рухаючись в сторону с. Яблуниця, допустив зіткнення із автомобілем «Форд Транзит» під керуванням водія 1979 р.н., жителя м. Долина. Внаслідок ДТП пасажирка легковика, 1959 р.н., жителька м. Яремче, отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, забій м'яких тканин голови та була доставлена в Яремчанську ЦМЛ. У водіїв взято кров на факт вживання алкоголю. Проводиться перевірка.

13.01.2015 о 18:40 год. житель одного із сіл Косівського району, 1970 р.н., керуючи автомобілем марки "Мерседес-Бенц Віто", та рухаючись автодорогою Н-10 "Стрий – Чернівці – Мамалига", на відрізку дороги у с. Матеївці Коломийського р-ну, у напрямку м. Чернівці, вчинив наїзд на велосипедиста 1962 р.н., місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину дороги зліва направо відносно напрямку руху автомобіля. Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Автомобіль та велосипед поміщено на майданчик затриманого автотранспорту. Згідно висновку медичного огляду у водія ознак сп'яніння не виявлено. Проводиться перевірка.

3.01.2015 близько 19 год. було доставлено до калузької ЦРЛ жительку м.Калуша 1972 р.н. з діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку, забій лівої надбрівної дуги, забій перенісся, поміщена в відділ нейрохірургії. Тілесні ушкодження отримала в наслідок ДТП в м. Калуш по вул. Хіміків. Будучи в якості пішохода, вона була збита автомобілем «Ауді 6» під керуванням місцевого жителя 1973 р.н. Причина наїзду та обставини ДТП встановлюють.

Шановні учасники дорожнього руху, Державтоінспекція попереджає та застерігає Вас бути уважними на дорогах, проявляти ввічливість та взаємоповагу одних до одних, адже краще упередити нещастя, ніж потім визнавати свою помилку та безповоротність наслідків.

Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ