Для матеріально-технічного забезпечення Житомирського прикордонного загону пропонується надати 400 тис. грн.

Для матеріально-технічного забезпечення Житомирського прикордонного загону пропонується надати 400 тис. грн.

15.01.15 10:49 0 685
Тривають засідання постійних комісій обласної ради щодо підготовки проекту рішення обласного бюджету на 2015 рік, який до затвердження буде запропонований депутатам на сесії обласної ради 16 січня цього року.

Так 14 січня відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету і комунальної власності та з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу. Участь у заході взяли голова обласної ради Віталій Француз, перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, заступник голови обласної ради Руслан Годований, керівники департаментів і управлінь облдержадміністрації та члени комісій.

На засіданні розглядалися внесення змін до різних обласних програм, що стосуються соціальної підтримки та захисту громадян, розвитку агропромислового комплексу регіону, фізичної культури та спорту.

Про внесення змін до Програми про матеріально-технічне забезпечення роти охорони, 10-го батальйону територіальної оборони, частин ЗСУ, підрозділів органів внутрішніх справ та СБУ в Житомирській області на 2014-2015 роки доповідав завідувач сектором мобілізаційної роботи облдержадміністрації Михайло Горобець.

За його словами, цьогоріч виникла необхідність профінансувати заходи для придбання матеріальних цінностей для Житомирського прикордонного загону. До змін належить те, що в назву програми додали ще й Житомирський прикордонний загін.

До програми було залучено 4,5 млн. грн. з обласного бюджету та 200 тис. грн. з інших джерел. У 2014 році було використано 2 млн. 974,9 тис. грн., у залишку – 1 млн. 528,1 тис. грн. Саме залишкові кошти пропонують поділити між Житомирським прикордонним загоном та ротою охорони. Так пропонується виділити 400 тис. грн. прикордонникам та 1 млн. 128,1 тис. грн. – роті охорони.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Вінничина: на початок 2015 ...

КОМЕНТАРІ