В Житомирській області сергій Машковський зустрівся з представником Міноборони

В Житомирській області сергій Машковський зустрівся з представником Міноборони

15.01.15 18:17 0 703
13 січня голова облдержадміністрації Сергій Машковський зустрівся з т.в.о начальника відділу роботи з громадськими, релігійними організаціями та шефських зв'язків Департаменту соціальної і гуманітарної політики Міністерства оборони України полковником Русланом Коханчуком, який разом зі своїми колегами займається вивченням питань, що виникають у регіонах з початком мобілізації.

Як повідомив полковник, міністерство планує активно співпрацювати з обласними державними адміністраціями, військовими комісаріатами та громадськістю, аби внести всі необхідні роз'яснення щодо підготовки до четвертої хвилі мобілізації.

Сергій Машковський наголосив на тому, що наш регіон не сподівається тільки на допомогу, а й звик працювати самостійно.

«Житомирщина – одна з перших областей, яка прийняла програму щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції, переселенців та спрямувала на ці потреби необхідні кошти. У проекті бюджету 2015 року вже також визначений кошторис, що піде на реабілітацію та допомогу військовим, – зазначив посадовець. – Я тримаю на особистому контролі питання допомоги сім'ям загиблих. Також голови райдержадміністрацій інформують департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації про потреби родин, і разом з волонтерами ми всіляко підтримуємо цих людей».

Голова облдержадміністрації звернув увагу т.в.о начальника відділу Міністерства оборони України Руслана Коханчука на те, що найбільше необхідна допомога у закупівлі квартир для військовослужбовців.

«Звичайно, нам потрібна підтримка Міністерства оборони України. Тих коштів, які виділяються на придбання квартир, не вистачає взагалі. Тому ми змушені звертатися до меценатів і волонтерів. Друге питання, яке виникне з початком мобілізації – це матеріально-технічне забезпечення», – повідомив керівник Житомирщини.

Сергій Машковський зазначив, що не лише в Житомирській області, а й в усій Україні варто проводити більш широку інформаційно-роз'яснювальну роботу та пропагувати Збройні Сили України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Більше трьох мільйонів ...
Наступна новина: На Вінничині бійці ДСНС ...

КОМЕНТАРІ