Державні компенсації на відшкодування підвищених тарифів на комунальні послуги на Вінниччині отримують понад 200 осіб

Державні компенсації на відшкодування підвищених тарифів на комунальні послуги на Вінниччині отримують понад 200 осіб

15.01.15 13:53 0 705
За повідомленням департаменту соціальної політики облдержадміністрації, станом на 6 січня в області для призначення компенсації на відшкодування підвищених тарифів на комунальні послуги звернулось 263 особи. Призначено компенсації 203 особам на загальну суму 42,55 тис. грн.

Основна маса платників області , які мають право на пільги при оплаті комунальних послуг, користується державними субсидіями. Всього по області для надання субсидій на оплату комунальних послуг звернулось 47 тисяч осіб. Призначено державні субсидії 44,2 тисячам громадян на суму 20,9 млн. грн.

Нагадуємо: право на призначення компенсації мають сім'ї, середньомісячний сукупний дохід яких (за попередні шість місяців) не перевищував величини прожиткового мінімуму для сім'ї. Прожитковий мінімум сім'ї дорівнює сумі прожиткових мінімумів для кожного члена сім'ї (відповідно до його належності до основних соціальних і демографічних груп населення).

Для призначення компенсації потрібно звернутися з відповідною заявою до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації.

У 10-денний термін після подання заяви заявнику надсилається повідомлення щодо прийнятого рішення про призначення компенсації та її розмір.

ВАЖЛИВО:

Компенсація надається на безповоротній основі, її отримання не пов'язане із зміною форми власності житла і не тягне за собою таку зміну.

Для одержання компенсації сім'я має сплачувати свою частину платежу за комунальні послуги, у іншому випадку - надання компенсації припиняється.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ