На Вінничині анатолій Олійник зустрівся з головами сільських рад Чернівецького району (+фото)

На Вінничині анатолій Олійник зустрівся з головами сільських рад Чернівецького району (+фото)

15.01.15 17:32 0 728
На зустріч до голови облдержадміністрації 9 з 14 керівників територіальних громад району прибули, аби засвідчити свою позицію щодо ситуації, яка склалася довкола призначення нового очільника Чернівецької районної державної адміністрації.

Голови сільських рад висловили своє обурення акціями протесту, що влаштовуються окремими представниками громади району, наголосивши: кілька активістів – то не вся громадськість Чернівеччини, і в тій ситуації, яку переживає держава, необхідно насамперед активно працювати, а не з'ясовувати стосунки та відстоювали власні інтереси. Такої думки, переконують очільники місцевих рад, переважна більшість мешканців району.

«Нам байдуже, до якої партії належатиме керівник, головне – щоб Чернівецький район мав розвиток. Минулий же рік ми не просто стояли на місці, а відійшли назад. Жодної співпраці з нами як керівниками місцевих рад не було. призначили нову людину на посаду голови райдержадміністрації – нехай працює. Найважливіше, щоб у районі був спокій, злагода і стабільність, аби була конкретна робота та співпраця з керівником – без поділу на «наших» і «ваших», - зазначили учасники зустрічі.

Анатолій Олійник, у свою чергу, зауважив, що Чернівецький район – перший серед регіонів області, керівники місцевих рад якого згуртовано приїхали на зустріч, щоб висловити консолідовану позицію з проблемного питання. Та наголосив, що з першого дня свого призначення намагався по кожному району шукати компроміс у кадрових питаннях та завжди дотримувався визначеної позиції – допомагати тим керівникам, які хочуть працювати.

«Попередній керівник району ефективно не спрацював, тому й прийнято відповідне рішення. Призначено нового голову райдержадміністрації, і перші 100 днів його діяльності матимуть першу оцінку від громади Чернівецького району», - зазначив очільник Вінниччини. А водночас запевнив, що за ініціативи територіальних громад готовий допомагати у вирішенні проблемних для Чернівецького регіону питань.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ