На Вінничині у Чернівцях міліціонери затримали зловмисника,який підозрюється у вбивстві співмешканки

На Вінничині у Чернівцях міліціонери затримали зловмисника,який підозрюється у вбивстві співмешканки

15.01.15 09:33 0 756
Чергова сімейна сварка між колишніми співмешканцями у селі Борівка Чернівецького району закінчилась трагедією. Зайшовши в гості до колишньої дружини, чоловік побив жінку до смерті.

До чергової частини Чернівецького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у власному будинку виявлено тіло 36-річної місцевої мешканки зі слідами насильницької смерті. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група міліції.

Як з'ясувалось, закривавлене тіло жінки у веранді будинку виявила її сусідка. Медики констатували на тілі потерпілої численні синці, садна, рани голови та обличчя.

За словами в.о. начальника Чернівецького райвідділу міліції Олександра Марковського, під підозру правоохоронців потрапив колишній співмешканець загиблої. Опитавши сусідів подружжя, міліціонери встановили, що саме цивільний чоловік останнім бачив свою дружину живою.

Під тиском доказів 41-річний підозрюваний, який ніколи не притягувався до кримінальної відповідальності, зізнався у скоєному та розповів, що вже давно розійшовся з співмешканкою, однак інколи заходив до жінки в гості. Того дня під час застілля між ними виникла сварка, в ході якої він нещадно побив жінку, після чого ліг спати. Прокинувшись та побачивши, що побита жінка померла – втік.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція Прикарпаття ...
Наступна новина: В Закарпатській області до ...

КОМЕНТАРІ