Уряд утворив Міністерство інформаційної політики України та затвердив Положення про його діяльність

Уряд утворив Міністерство інформаційної політики України та затвердив Положення про його діяльність

15.01.15 13:15 0 639
14 січня 2014 року Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову, згідно з якою створено Міністерство інформаційної політики України та затверджено відповідне Положення про його діяльність.

Положення про Міністерство після публічного обговорення з врахуванням зауважень, що надходили від народних депутатів України, громадських організацій, професійних об'єднань було подано на розгляд Кабінету Міністрів України. Зокрема, свої пропозиції надали: Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики ВРУ. Національна спілка журналістів України, Незалежна медіа-профспілка, Незалежна асоціація телерадіомовників, Українська асоціація видавців періодичної преси та інші.

Ключовими завданнями перед Міністерством є: протидія інформаційній агресії з боку Росії; розробка стратегії інформаційної політики держави та концепції інформаційної безпеки України; координація органів влади в питаннях комунікації та поширення інформації. Ці завдання закріплено в Програмі дій Уряду, а також в Коаліційній угоді, яку підписали п'ять парламентських фракції ВРУ.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська обласна ...
Наступна новина: ДТП на Волині: під колеса ...

КОМЕНТАРІ