Хмельницькі правоохоронці "на гарячому" затримали хабарника із Держсанепідемслужби

Хмельницькі правоохоронці "на гарячому" затримали хабарника із Держсанепідемслужби

15.01.15 09:41 0 652
Державний службовець вимагав і отримав від приватного підприємця 5 тисяч гривень за вирішення питання щодо виготовлення висновку про відповідність наявних приміщень, що використовуються підприємством, вимогам санітарних норм.

У ході реалізації оперативної інформації працівниками управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди головним спеціалістом одного із територіальних підрозділів Головного управління Держсанепідемслужби в Хмельницькій області.

Правоохоронці встановили, що державний службовець вимагав у приватного підприємця хабар за вирішення питання щодо виготовлення висновку Держсанепідемслужби про відповідність наявних приміщень, що використовуються підприємством, вимогам санітарних норм та правилам щодо здійснення медичної практики.

Працівники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю затримали підозрюваного в робочому кабінеті під час отримання ним хабара в розмірі 5 тисяч гривень.

Наразі фігуранту уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ