На Хмельниччині чоловіка,який перевищив межі необхідної оборони,засуджено до двох років позбавлення волі

На Хмельниччині чоловіка,який перевищив межі необхідної оборони,засуджено до двох років позбавлення волі

15.01.15 14:35 0 725
Кам'янець-Подільський міськрайонний суд засудив 36-річного жителя Дунаєвецького району до позбавлення волі за те, що, захищаючись від нападу свого товариша, він наніс йому смертельне поранення ножем.

Трагедія, яка привела чоловіка на лаву підсудних, сталася ввечері 31 липня 2014 року. Двоє давніх приятелів зустрілися у селі Маків та вирішили відзначити зустріч. Святкувати пішли до дому одного з товаришів, який мешкав сам. Чоловіки пиячили усю ніч та аж до обіду наступного дня, знаходячи все нові і нові спільні теми для розмов. Та, вочевидь, після зайвої випитої чарки, у якоїсь миті погляди на життя розійшлись. Між приятелями виникла суперечка, яка згодом переросла у бійку. Спочатку в хід пішли кулаки. Як встановило слідство, 40-річний господар будинку, схопивши ножа, наніс ним удар у руку своєму 36-річному гостеві, а той, захищаючись, перехопив ножа і вдарив товариша у грудну клітину. Цей удар для чоловіка виявився смертельним.

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд визнав підозрюваного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 118 Кримінального кодексу України (перевищення меж необхідної оборони) і засудив до двох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Вінничині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ