Тернопільська обласна молодіжна організація "Сокіл" активно пропагує спорт і здоровий спосіб життя

Тернопільська обласна молодіжна організація "Сокіл" активно пропагує спорт і здоровий спосіб життя

15.01.15 13:12 0 794
Віднині члени Тернопільської обласної молодіжної організації "Сокіл" і всі охочі зможуть займатися тайським боксом у спортивному клубі "Фаєр", який розташували у приміщенні Тернопільської загальноосвітньої школи № 21.

Тайський бокс – це вид бойового мистецтва, що походить з Таїланду і практикується у багатьох країнах світу. В його основу покладено ударну техніку завдання ударів руками, ногами, колінами та ліктями.

У спортивному клубі "Фаєр" розташовано фітнес-зал, тренажерний зал, боксерський ринг, боксерські груші. Тут також є усе потрібне спортивне обладнання і екіпірування, яке допоможе відвідувачам якісно займатися не лише тайським боксом, але й кікбоксингом, боксом, важкою атлетикою, фітнесом тощо.

"Відтепер не лише наші "сокільці", але й усі охочі матимуть унікальну нагоду наполегливо та результативно тренуватися у цьому клубі. У цих стінах бійці зможуть готуватися до різноманітних спортивних змагань, розвивати свій бойовий дух, гартувати міць, здобувати славу і честь, продемонструвавши чудові результати у цих видах бойових мистецтв. Зараз як ніколи раніше нам потрібна сильна, загартована, міцна і здорова нація, котра здатна захистити своїх рідних, близьких і усю Україну", – зауважив свободівець, голова Тернопільської обласної молодіжної організації "Сокіл" Ігор Бойчук.

"Ми дуже раді, що матимемо можливість займатися улюбленими видами бойового мистецтва, зокрема тайським боксом, у цьому спортивному клубі. Тут є усі належні для цього умови. Коженого, хто вирішив розпочати нове життя, займатися спортом, ми щиро раді бачити у цих стінах. Я впевнений, охочих стати на нову, спортивну, славну і вільну стежину свого життя удосталь. наша держава переживає дуже складні часи, і кожному з нас потрібно слід докласті сил, щоб стати сильною, вільною і сталевою одиницею нації", – зазначив тренер Юрій Сенів.

Деб'ютне заняття із тайського боксу в спортивному клубі "Фаєр" у приміщенні Тернопільської загальноосвітньої школи № 21 за адресою: просп. Злуки, 51 відбудеться у вівторок, 20 січня, о 18:00. Надалі тренування відбуватимуться у вівторки, четверги і суботи з 18:00 до 19:30, а також з 19:30 до 21:00.

Запрошуємо усіх охочих займатися тайським боксом разом із нами! Звертайтеся за номером: 097-778-06-24.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Рівненщина: в області ...
Наступна новина: Уряд утворив Міністерство ...

КОМЕНТАРІ