У Рівненській області бійці Держслужби з НС під час ліквідації пожежі врятували чоловіка

У Рівненській області бійці Держслужби з НС під час ліквідації пожежі врятували чоловіка

15.01.15 08:06 0 817
13 січня о 19:00 в Службу порятунку Рівненщини за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Рівне по вул. Жуковського,16. На місце події відразу виїхали дві пожежні автоцистерни 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління.

На місці рятувальники встановили, що пожежа виникла в одній із квартир одноповерхового чотирьохквартирного житлового будинку. Зі слів сусідів, що повідомили про пожежу, в будівлі повинні були перебувати люди.

Не гаючи часу, працівники Держслужби з НС в апаратах захисту органів дихання зайшли в задимлену оселю. Серед суцільного диму в одній із кімнат вогнеборці виявили тліючий диван, на якому знаходилася людина. Рятувальники терміново винесли напівпритомного чоловіка на свіже повітря та застосувавши реанімаційні заходи, привели людину до тями. Після цього врятованого передали до рук медиків. Тим часом, друге відділення вогнеборців швидко ліквідувало пожежу. Вогонь встиг пошкодити лише диван та окремі речі домашнього вжитку. Наразі причина пожежі та її обставини встановлюються. 50-річний врятований громадянин після огляду медиків відпущений додому.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ