На Львівщині шахрайку засуджено до п'яти років позбавлення волі з відтермінуванням вироку

На Львівщині шахрайку засуджено до п'яти років позбавлення волі з відтермінуванням вироку

15.01.15 12:53 0 666
Червоноградський міський суд виніс рішення щодо мешканки райцентру у Львівській області, котра у шахрайський спосіб заволоділа нежитловим приміщенням площею 551 кв.м, яке належало структурному підрозділу Міністерства оборони України.

У лютому минулого року 55-річну зловмисницю викрили працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що жінка зфальсифікувала акт прийому – передачі приміщення та завірила його підробленим підписом керівника підрозділу Міноборони та виготовленою заздалегідь печаткою підприємства. У подальшому «викуплене» у такий спосіб приміщення зловмисниця використовувала для власних комерційних потреб.

За скоєння злочинів, передбачених ч.4 ст.190 (Шахрайство у особливо великих розмірах), ч.1,4 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків) та ч.1 ст.209 (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом), шахрайку засуджено до п'яти років позбавлення волі із відтермінуванням вироку на два роки та з конфіскацією коштів, за які було викуплене зазначене приміщення. Вирок вступив у законну силу.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ