На Закарпатті "циркачі" на "Форді" збили двох пішоходів і втекли

На Закарпатті "циркачі" на "Форді" збили двох пішоходів і втекли

15.01.15 08:49 0 653
У Мукачеві серед білого дня машина з написом «Цирк» наїхала на двох пішоходів, які стояли на узбіччі дороги по вул. М.Вовчка. Двоє чоловіків із переломами різного ступеню тяжкості доставлені до Мукачівської ЦРЛ.

Повідомлення про ДТП до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло близько 15.30. На місце події виїхали правоохоронці міськвідділу, які з`ясували обставини пригоди.

Водій автомобіля марки «FORD Transit» із написом «Цирк», здійснюючи маневр повороту з вул.Писарєва на вул.М.Вовчка, не впорався з керуванням і наїхав на двох пішоходів. Поряд з водієм, розповідають свідки події, був ще один чоловік.

Як з`ясували працівники міліції, обидва чоловіки - працівники цирку, який зараз гастролює у м.Мукачеві. Після ДТП «циркачі» залишили автомобіль на місці аварії, забрали особисті речі й втекли.

Потерпілих чоловіків віком 65 та 52 роки із переломами ніг доставлено до травматології Мукачівської центральної районної лікарні.

- Відомості про подію слідчий міськвідділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - розповідає начальник кримінальної міліції Мукачівського міськвідділу підполковник Ярослав Товкан. - Триває перевірка.

Осіб, причетних до вчинення ДТП, правоохоронці уже встановили, вживаються заходи щодо їх затримання.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ