Телефонний шахрай виманив від довірливих учительок-закарпаток 117 тисяч гривень

Телефонний шахрай виманив від довірливих учительок-закарпаток 117 тисяч гривень

15.01.15 13:41 0 644
Усі 7 потерпілих жінок працюють в одній з навчальних установ у Тячівському районі Закарпаття. Невідомий шахрай зателефонував кожній з них на мобільний телефон з одного й того ж номера, представився працівником служби безпеки банку й виманив від довірливих закарпаток секретний код їхніх банківських зарплатних карток, з яких потім зняв усі кошти…

Незвична телефонна афера відбулася днями в Тячівському районі Закарпаття. Із заявами в міліцію звернулись відразу 7 жительок одного з сіл цього району. Всі потерпілі працюють вчителями в одній навчальній установі Тячівщини.

Як розповіли потерпілі в міліції, кожній з них з інтервалом у добу телефонував на мобільний телефон з одного і того ж номера невідомий чоловік, який назвався представником служби безпеки комерційного банку, в якому отримують зарплату працівники цієї навчальної установи.

Пройдисвіт задурив довірливим учителькам голову й виманив від кожної з них секретний код зарплатної карточки, з яких потім познімав усі кошти.

В одної потерпілої зникло з карточки аж 80 тисяч гривень, в іншої – майже 12 тисяч, в третьої – 9700. Загальна сума украдених грошей сягнула під 117 тисяч гривень!

Оговтавшись, потерпілі вчительки звернулись із заявами в Тячівський райвідділ міліції. Пройдисвіта розшукують правоохоронці, які вкотре радять громадянам бути обачними і в жодному разі не повідомляти нікому секретний код своєї банківської карточки. Пам′ятайте, що сучасні технології дозволяють зняти грошові кошти навіть без самої картки.

Будьте обачними, аби не стати жертвою шахраїв!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: 18.01 ...
Наступна новина: Через загрозу санкцій ...

КОМЕНТАРІ