В Закарпатській області виноградівські свободівці закликають допомогти землякам. які воюють на Донбасі

В Закарпатській області виноградівські свободівці закликають допомогти землякам. які воюють на Донбасі

15.01.15 08:01 0 734
14 січня 2014 року націоналісті Виноградівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" вчергове відправили допомогу для побратимів, що воюють на Донбасі. Також оголошено збір допомоги для земляків, що отримали обмороження та поранення під час боїв.

Під час новорічних свят двоє виноградівців отримали сильні обмороження кінцівок. Хлопці всю ніч провели зі зброєю в руках у 27-градусний мороз. З 19-ї до 7-ї години вони вели безперервний вогонь із кулемета та автоматичної зброї. Як наслідок отримали обмороження рук та ніг. Зараз бійці перебувають у шпиталі на лікуванні, лікарі обіцяють врятувати кінцівки. У переддень Різдва декілька свободівців із Закарпаття отримали поранення різної важкості. Зокрема, Олег Куцин – командир добровольчої чоти "Карпатська Січ", Валерій Матичин – боєць Нацгвардії, Сашко з Виноградівщини.

Місцеві свободівці організували та відправили на передову вісім коробок печива, декілька коробок фруктів, домашнього вина, сала та багато іншого провіянту й одягу, щоб наші побратими гідно провели зимові свята.

"Маю відчуття вини перед нашими героями. Напевно, воно є у всіх Вас, дорогі мої земляки. Виноградівці ще не мали таких сумних різдвяних свят. Наші два найкращих козаки, не маючи тактичних рукавиць та належного взуття, воюючи в Різдвяну ніч у надзвичайно важких умовах, обморозили кінцівки. Враховуючи, що обіцянками від Київської влади душу солдат не зігріє, а замість взуття на ноги не одягнеш, звертаюсь до Вас, дорогі мої земляки, життєздатність нашого війська та цілісність нашої держави у Ваших руках. Без Вашої допомоги перемога у війні неможлива", – повідомив до виноградівців керівник Виноградівської "Свободи" Володимир Палінкаш.

Допомогу ви можете принесті на торгову точку в центрі малого ринку міста Виноградів або ж телефонуйте за номером: 050-949-90-87.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что нужно помнить при ...
Наступна новина: На Хмельниччині напередодні ...

КОМЕНТАРІ