В Івано-Франківській області рятувальники відвідали сім’ю ветерана пожежної охорони

В Івано-Франківській області рятувальники відвідали сім’ю ветерана пожежної охорони

15.01.15 09:52 0 689
Колектив Управління ДСНС в Івано-Франкіівській області пишається своїми ветеранами та сімейними династіями, які свідчать про те, що пожежно-рятувальну службу вибирають за покликом серця і вона стає не тільки справою одного життя, а й сімей та родин.

Династія Павловичів належить саме до таких, адже ветеран пожежної охорони полковник внутрішньої служби у відставці Володимир Васильович віддав пожежно-рятувальній службі понад сорок років свого життя, і його донька Людмила Павлович обрала стежку батька, пропрацювавши не одне десятиліття, очолюючи декілька років одну з найвідповідальніших ділянок роботи – оперативно-диспетчерську службу Управління.

Тож привітати сім’ю ветерана з Новим старим роком та зимовими святами, побажати їй всього найкращого, здоров’я, щастя і благополуччя й завітали рятувальники погожого зимового дня. Зустріч відбулася у невимушеній домашній атмосфері, під час цікавого спілкування згадали минулі часи, віддані улюбленій роботі, що сприяли набуттю великого практичного досвіду, який щедро передавався молодому поколінню рятувальників. Також ветерану вручили продуктовий набір та пам’ятну листівку.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ