В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку

В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку

15.01.15 14:38 0 688
На Чернігівщині спостерігається зростання кількості пожеж, переважно в житловому секторі громадян. Це пов’язано з тим, що рятуючись від холоду, люди інтенсивно використовують прилади опалення з порушенням протипожежних вимог. Як результат, це призводить до виникнення пожеж, які знищують роками надбане майно, а іноді закінчуються трагічними наслідками. Через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення з початку року в області виникло 19 пожеж.

Так, 13 січня о 16:50 у м. Носівка до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Марії Заньковецької. За 7 хвилин на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ. О 17:03 вогонь локалізували, а о 18:15 остаточно ліквідували. Полум'ям знищено покрівлю по всій площі та пошкоджено 5 кв.м. перекриття, речі домашнього вжитку. За попередніми даними, причиною пожежі послужила відсутність протипожежної розділки між димарем печі та дерев'яними конструкціями перекриття будинку.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до населення з проханням завчасно дбати про справність приладів опалення. Необхідно почистити сажу, зашпарувати тріщини та побілити опалювальні печі. Комплекс таких заходів дозволить вам уникнути пожеж , зберегти своє життя та оточуючих вас людей.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ