В Чернівецькій області рятувальники провели профілактичний захід з освітянами

В Чернівецькій області рятувальники провели профілактичний захід з освітянами

15.01.15 12:59 0 698
Вміння користуватися вогнегасниками може допомогти ліквідувати пожежу на початковій стадії. Саме тому, рятувальники приділяють велику увагу навчанню населення правил користування первинними засобами пожежогасіння. Так, з метою навчання правил безпеки та користування вогнегасниками, 13 січня працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели профілактичну зустріч з педагогічними працівниками та обслуговуючим персоналом Чернівецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 2. Всього на заході були присутні понад 100 освітян. Така робота здійснюється для того, щоб у випадку виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події в навчальному закладі, вчителі зуміли правильно оцінити обстановку та змогли організувати дії дітей та їх евакуацію.

На початку зустрічі, рятувальники нагадали присутнім про важливість проведення постійної роз’яснювальної роботи із дітьми в ході навчального процесу та показу на власному прикладі важливості дотримання правил безпеки. Також освітянам повідомили, що у випадку виникнення пожежі в навчальному закладі, потрібно вміти користуватися первинними засобами пожежогасіння. Для цього, рятувальники продемонстрували як користуватися вогнегасником. Після цього, освітяни змогли на практиці закріпити набуті знання.

«Дуже важливо, щоб роз’яснювальна робота проводилися не тільки із дітьми, а й з вчителями. Вони несуть відповідальність за учнів під час навчального процесу, тому їм потрібно знати як поводитись у випадку виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події» - сказав заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Михайлюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині шахрайку ...
Наступна новина: На Вінниччині працівники ...

КОМЕНТАРІ