Чернівецька область: на одній з пожеж,що виникли,загинув чоловік

Чернівецька область: на одній з пожеж,що виникли,загинув чоловік

15.01.15 12:32 0 663
14 січня о 03:38 на спецлінію 101 міста Вижниця надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Велике Вижницького району. Повідомлення надійшло від мешканців сусідніх будинків, які помітили, що з вікон будинку іде дим. За місцем виклику було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 4 міста Вижниця та місцева пожежна команда села Мигово. Рятувальникам повідомили, що всередині будинку перебуває чоловік. Вогнеборці відразу зайшли в будівлю і виявили тіло чоловіка 1944 року народження вже без ознак життя. На жаль, через запізніле виявлення пожежі допомогти загиблому вже не було змоги. Рятувальники оперативно ліквідували небезпеку, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем під час паління самим загиблим. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу в Чернівці для встановлення причини смерті.

У Чернівцях по вул. Руській пожежа сталася в квартирі на четвертому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки площа пожежі була незначною і місцевим мешканцям вдалося самотужки ліквідувати її. Вогнем закопчено стіни та стелю квартири. Постраждалих немає.

Ще одну пожежу рятувальники ліквідували у селі Дорошівці Заставнівського району, під час якої вогнеборці врятували від знищення житловий будинок. Загиблих та травмованих немає.

З початку року у Чернівецькій області на пожежах загинуло 2 людей і в обох випадках пожежі були спричиненні внаслідок паління в ліжку. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до краян: дотримання правил пожежної безпеки не вимагає жодних надзусиль, проте завдяки цьому можна врятувати людське життя та майно.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ