В Чернівецькій області працівники ДАІ і педагоги обговорили питання дитячого дорожньо-транспортного травматизму

В Чернівецькій області працівники ДАІ і педагоги обговорили питання дитячого дорожньо-транспортного травматизму

15.01.15 10:48 0 710
У 2014 році в області скоєно 59 ДТП з участю неповнолітніх учасників дорожнього руху. Троє дітей загинуло, 58 отримали травми.

Під час зимових канікул працівники УДАІ УМВС України в Чернівецькій області відвідують навчальні заклади, аби разом з педагогами повести мову на тему дитячого дорожньо-транспортного травматизму, обмінятись досвідом у профілактичній роботі, визначити ключові проблеми у цій важливій сфері.

Одна з таких зустрічей відбулась у комунальному закладі «Чернівецька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №2».

Спеціаліст відділу кадрового забезпечення та профілактичної роботи УДАІ УМВС України в Чернівецькій області Іван Добровольський ознайомив педагогічний колектив з статистичною інформацією, навів приклади прикрих пригод з дітьми на дорогах і вулицях, проаналізував причини, які призвели до ДТП.

Чимало корисної інформації взяли для себе педагоги у питаннях перевезення організованих груп дітей, використання для цих потреб транспортних засобів, експлуатації шкільного автотранспорту. Йшлось також про правові аспекти у сфері відповідальності за безпеку дитини, оптимальні рішення, спрямовані на усунення можливих ризиків.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ