В Україні стартує всеукраїнська соціальна акція "Квартира під охорону"

В Україні стартує всеукраїнська соціальна акція "Квартира під охорону"

15.01.15 11:14 0 679
Акція триватиме з 15 по 30 січня. Звернутися по отримання послуги можна цілодобово. Монтажні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів ДСО виконають за половину вартості цих робіт.

За дорученням Міністерства внутрішніх справ України та з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам з 15.01 по 30.01.2015 року Державна служба охорони спільно з територіальними органами внутрішніх справ проводить соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону».

За умовами акції, у зазначений період підрозділи ДСО зможуть взяти Ваше житло під охорону за половину вартості монтажних послуг, а точніше — ви сплачуєте вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів ДСО виконують за половину їх вартості.

Як показує статистика 2013-2014 років, в Україні у десятки разів збільшилася кількість квартирних крадіжок. Адже злодії стають дедалі досвідченішими та мають в своєму «арсеналі» найрізноманітніші відмички, інструменти для злому сучасних вікон та дверей. Тому варто пам'ятати, що ні надійні замки, ні надсучасні броньовані двері чи ґрати на вікнах не захистять житло від квартирного злодія.

Для отримання консультації про послуги ДСО необхідно зателефонувати за безкоштовними номерами телефону

0-800-502-220 або 0-800-211-000

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово.

Також можна звертись у Відділ Державної служби охорони при УМВС України в Чернівецькій області. Наша адреса: м. Чернівці, вул. Кармелюка, 9, тел. 0373-52-98-00 (цілодобово).

Прес-служба Департаменту

Державної служби охорони

при МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Після 10-річного ремонту ...

КОМЕНТАРІ