На Хмельниччині учасники районного штабу з питань соціального забезпечення тимчасово переміщених громадян підсумували роботу за минулий рік та окреслили основні завдання на 2015-й

На Хмельниччині учасники районного штабу з питань соціального забезпечення тимчасово переміщених громадян підсумували роботу за минулий рік та окреслили основні завдання на 2015-й

16.01.15 08:00 0 806
14 січня в м. Ізяслав відбулося чергове засідання районного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції під головуванням керівника штабу – начальника Ізяславського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Віктора Матвійчука. У засіданні взяли участь представники відповідних служб та громадських організацій, які проінформували про свою діяльність на території району.

Під час засідання Віктор Матвійчук подякував усім за віддану працю та фахове виконання обов’язків щодо соціального забезпечення внутрішньо переміщених осіб, а також підбив підсумки діяльності районного штабу за 2014 рік та окреслив основні завдання на 2015 рік. Крім того, він зазначив, що наразі в районі проживає близько 170 сімей із Сходу України та тимчасово окупованого Криму, а це – понад 350 громадян. Більшість із них оселилося у приватних помешканнях, що їм надали мешканці району.

В свою чергу, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олег Ткаченко ознайомив учасників засідання із переліком документів, що необхідно представити вимушеним переселенцям для отримання допомоги.

У ході засіданні районного штабу було вирішено розглянути питання оновлення складу штабу, а також провести комісійне обстеження умов проживання громадян, які звернулись із заявами для надання допомоги.

Ізяславський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звездная система ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ