На Хмельниччині злодій,якого затримав наряд ДСО,виявився громадянином сусідньої держави (+)

На Хмельниччині злодій,якого затримав наряд ДСО,виявився громадянином сусідньої держави (+)

16.01.15 08:49 0 676
Уночі двоє невідомих, один з яких виявився громадянином сусідньої держави, проникли в магазин брендового одягу. Зловмисники встигли прихопити з собою лише гроші. Спрацювала сигналізація Державної служби охорони, і наряд, який прибув за лічені хвилини, затримав крадіїв «на гарячому».

«Озброївшись» ножем, крадії вирізали нижню частину пластикових вхідних дверей і таким чином проникли всередину магазину. Зловмисники, понишпоривши в шухлядах, знайшли гроші в сумі близько 1300 гривень. Окрім того, «любителі дармівщини» намірилися поцупити термокостюми, проте, зрозумівши, що приміщення обладнане сигналізацією, намагалися швидко покинути магазин. Але зникнути з місця події їм завадили працівники наряду групи затримання ДСО. Міліціонери охорони затримали злодіїв, коли ті намагалися сісти в автомобіль таксі.

На місце злочину було викликано слідчо-оперативну групу та власника магазину.

— Я дуже вдячний Державній службі охорони за те, що правоохоронці швидко приїхали на виклик та затримали злодіїв. Співпрацюю з ДСО вже більше 5-ти років і дуже задоволений їхнім професійним підходом до справи, — каже власник магазину Василь Налєпа.

Правопорушників було доставлено у відділок міліції. Під час проведення досудового слідства встановлено, що один із злодіїв є громадянином сусідньої держави. Ще в серпні 2012 року в приватних справах він перетнув кордон і до цих пір знаходиться на Хмельниччині з порушенням правил перебування на території України. Про затримання даного 32-річного чоловіка було повідомлено консульство країни, громадянином якої він є.

Наразі чоловікові та його 22-річному спільникові, мешканцеві Хмельницького, оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Наразі правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території обласного центру.

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ