У Львові презентують книгу психолога про найновішу зброю інформаційної війни

У Львові презентують книгу психолога про найновішу зброю інформаційної війни

16.01.15 10:24 0 698
У Першій львівській медіатеці відбудеться презентація книги психолога Всеволода Зеленіна «По той бік правди: НЛП як зброя інформаційно-пропагандистської війни».

Презентація відбудеться о 18.30 на вул. Мулярській, 2а (зал на 3-у поверсі), повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами організаторів, з моменту виходу цієї праці минуло два місяці, але вона вже отримала значний відгук від спеціалістів як в Україні, так і за кордоном. Ця книга є намаганням дати бійцям медійного фронту – журналістам, політикам, громадським діячам – найновішу зброю.

«Зараз багато хто з експертів вважає, що Україна програє інформаційну війну. Про це говорять уже майже рік, але чи готові активісти й волонтери не тільки захищати свою Батьківщину в окопах Східного фронту, а й зрозуміти просту істину? Ця війна почалась як інформаційна, отже, вона має закінчитись як інформаційна. Інформаційною перемогою.

В умовах, коли наша країна потерпає від бруду жорсткої пропаганди, коли народ спантеличений і розгублений, коли силові структури просто «на марші» вчаться відбивати інформаційні атаки, автору здається вкрай важливим зробити все можливе й неможливе для збереження цілісності й гідності України», – додають організатори.

Відомий український тренер та психолог Всеволод Зеленін вивчав механізми пропаганди та інформаційного впливу на свідомість громадян протягом останніх десяти років. Автор доступно пояснює механізми впливу та протидії впливу на свідомість, демонструє закулісні причини появи та популяризації тих чи інших новин в інтернеті та прогнозує майбутні події у медіа-просторі України.

Довідка.

Зеленін Всеволод Володимирович – сертифікований тренер нейролінгвістичного програмування міжнародної категорії; член Української спілки психотерапевтів; дійсний член Європейської асоціації психотерапії; член Асоціації політичних психологів України; кандидат психологічних наук; доцент Національного педагогічного університету (НПУ) імені М. П. Драгоманова; практичний психолог; політ технолог; із досвідом коучингу, тренерської і консультативної роботи в США, Канаді, Ізраїлі, країнах Азії, Західної Європи та СНД з 1996 року.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Житомирщина долучилася до ...

КОМЕНТАРІ