Чернівецькі БНОНівці

Чернівецькі БНОНівці "на гарячому"затримали торговця амфетаміном

16.01.15 13:37 0 666
20-річний чернівчанин навіть під час відбуття умовного покарання продовжував реалізовувати наркотичні засоби. Його товаром був амфетамін.

На території Першотравневого району міста Чернівців молодик продав 22-річному чернівчанину 1 грам наркотичного засобу за 250 гривень. Але продовжити свій «бізнес» далі йому не судилося. Зловмисника викрили працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Чернівецькій області.

У молодика було знайдено та вилучено майже півтори тисячі гривень та згорток фольги вагою близько 3 грами з психотропною речовиною світлого кольору, схожою на амфетамін, - повідомив заступник начальника ВБНОН УМВС Артем Куцак. Наркотичну речовину передано в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС для проведення відповідних експертиз.

Щодо зловмисника, то відомо, що він раніше вже потрапляв у поле зору борців із наркотиками. Зокрема, наразі він відбуває умовне покарання за аналогічний злочин. Молодик ніде не працює, очевидно, вирішив не йти шляхом виправлення. Наразі в порядку ст. 208 Кримінального Процесуального кодексу України його затримано. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Юннати Хмельниччини - ...

КОМЕНТАРІ