На Вінничині торговця психотропною речовиною затримали жмеринські міліціонери

На Вінничині торговця психотропною речовиною затримали жмеринські міліціонери

16.01.15 12:59 0 651
Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Жмеринського райвідділу міліції у одного з місцевих жителів вилучили амфетамін.

До працівників Жмеринського райвідділу міліції надійшла оперативна інформація, що один з місцевих жителів виготовляє амфетамін та метамфетамін та розповсюджує психотропні речовини усім бажаючим.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери затримали зловмисника «на гарячому». Під час поверхневого огляду у капюшоні його куртки було виявлено медичний шприц, наповнений наркотичною рідиною та пристрій для виготовлення психотропних речовин.

Зловмисником виявився 25-річний непрацюючий місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Вилучена речовина направлена на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Вінницькій області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Жмеринський РВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі поради,як ...

КОМЕНТАРІ