В Житомирській області за добу правоохоронці вилучили наркотики у чотирьох полісян

В Житомирській області за добу правоохоронці вилучили наркотики у чотирьох полісян

16.01.15 14:07 0 641
Працівники Бердичівського міськвідділу міліції на одній з вулиць райцентру затримали 25-річну місцеву жительку, у якої вилучили специфічну речовину, за попередніми даними – концентрат опію.

У правоохоронців є обґрунтовані підстави підозрювати жінку у торгівлі небезпечним зіллям. Нині у рамках кримінального провадження вони з'ясовують усі обставини.

Цього ж дня у центрі міста бердичівські правоохоронці вилучили шприц з темною рідиною й у 26-річного жителя райцентру.

А у Житомирі працівники патрульної служби виявили згортки з порошкоподібною речовиною у двох місцевих жителів віком 37 та 29 років.

Усе вилучене правоохоронцями нині направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Тривають розслідування кримінальних проваджень та встановлення походження усіх вилучених речовин.

Шановні громадяни! Нагадуємо вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання як у вигляді штрафу так і позбавлення волі на строк до 3 років. Разом з тим, такі ж дії, вчинені з метою збуту зазначених речовин, караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 19-річний тернополянин ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ