Житомирщина: у Черняхові відбулася акція для бійців АТО «Передача смаколиків зі щедрого столу»

Житомирщина: у Черняхові відбулася акція для бійців АТО «Передача смаколиків зі щедрого столу»

16.01.15 13:06 0 666
Жителі області від самого початку бойових дій на сході України почали збирати допомогу для військовослужбовців-земляків, які перебувають у неспокійному регіоні. Незважаючи на новорічно-різдвяні свята та тривалі вихідні, люди у 2015 році продовжують передавати в зону проведення антитерористичної операції найнеобхідніші речі. Так, 15 січня в смт Черняхів проходила благодійна акція «Передача смаколиків зі щедрого столу», мета якої – зібрати солодощі, аби підняти бойовий дух наших військових із 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. З ініціативою її проведення виступила громада Черняхівщини, а керівництво району підтримало такі починання. Райдержадміністрація виділила приміщення, куди всі небайдужі люди могли приносити подарунки для захисників Батьківщини.

Із самого ранку в райдержадміністрації не зачинялися двері. Одними із перших смаколики бійцям 95-ї бригади передали від дитячих садочків. Запашні пиріжки з любов'ю випікали мами дітей та вихователі. Самі ж малята намалювали на папері свої мрії про мирне майбутнє та побажання хоробрим військовим, які зігріватимуть їх і нагадуватимуть, що вдома на них з нетерпінням чекають.

А жителі райцентру готують вдома сухі овочеві набори, з яких у польових умовах можна приготувати борщі та супи. Вони дбайливо складають овочі в пакунки, додаючи до кожного інструкцію з детальним описом того, як можна посмакувати черняхівськими стравами.

Символічним подарунком для бійців стануть м'які іграшки у вигляді ведмедиків, призначені для «ведмежої роти» 95-ї бригади, яка гідно виконує в зоні АТО найскладніші бойові завдання.

Не залишилися байдужими до збору допомоги і в ТОВ «Аленруд», яке працює під торговою маркою «Руден». Для своїх земляків фабрика передала печиво. Колектив Черняхівського кооперативного ринку зібрав військовим теплі речі, а представники місцевої школи принесли новорічні солодкі подарунки.

Окрім продуктів та теплих речей, про комфорт бійців 95-ї бригади подбали у ТОВ «Даніко», адже підприємство передало теплогенератор і чотири буржуйки.

Всю допомогу вже зібрали і відправили, а найближчим часом цінний вантаж буде доставлено в зону АТО. Жителі Черняхівського району запевнюють, що це не остання благодійна акція і вони готові й надалі допомагати тим, хто мужньо відстоює мир і територіальну цілісність України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі поради,як ...
Наступна новина: Торік на автошляхах ...

КОМЕНТАРІ