Рятувальники Житомирщини нагадують про небезпеку під час святкування Водохреща

Рятувальники Житомирщини нагадують про небезпеку під час святкування Водохреща

16.01.15 13:33 0 639
Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області застерігає та нагадує про небезпеку жителям Житомирщини під час святкування Водохреща.

Адже 19 січня в рамках відзначення свята Водохреща люди не лише ходять до церкви, де освячують воду, але ще й купаються у водоймах. Вважається, що саме цього дня вода набуває цілющих властивостей, лікуючи тілесні та духовні недуги.

Так у місті Житомирі 19 січня у гідропарку біля річки Тетерів функціонуватимуть чоловічий та жіночий намети для переодягання та обігріву, а також намети з гарячим чаєм і кавою. Рятувальники області застерігають усіх бажаючих зануритися у воду цього дня. Найголовніше під час відзначення Водохреща відповідально поставитися до власного здоров'я.

«У зв'язку з тим, що погода нестійка, криги на водоймах або взагалі не буде, або ж вона буде дуже тонкою, тому під час занурення у водойму будьте дуже обережними. Ні в якому разі не занурюйтеся у воду якщо ви фізично не підготовлені. Не варто заходити у воду дитині чи людині похилого віку», – наголошує заступник начальника Управління ДСНС у Житомирській області Олег Держанівський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ