Житомирщина: малинський район відправив гуманітарну допомогу жителям Біловодського району Луганської області

Житомирщина: малинський район відправив гуманітарну допомогу жителям Біловодського району Луганської області

16.01.15 10:06 0 671
Жителі Житомирщини не залишаються осторонь чужого горя та біди і намагаються надати посильну допомогу співвітчизникам на сході країни. Так напередодні Старого Нового року з Малина до східних регіонів України виїхав мікроавтобус із гуманітарною допомогою, призначеною для переселенців та жителів Біловодського району, який знаходиться за 90 км від Луганська.

Гуманітарний вантаж був сформований з урахуванням нагальних потреб населення Біловодська. В основному це продукти харчування (консервація, крупи, олія, борошно, овочі, чай, макарони, дитяче харчування), а також предмети особистої гігієни (мило, миючі засоби, підгузки, туалетний папір тощо).

Вантаж збирали всією громадою району заради єдиної мети – допомогти своїм співвітчизникам. Вагомий вклад у загальну добру справу зробили колективи ДП «Малинський держлісгосп», Малинського кооперативного ринку, ПРАТ «МКДЗ», школи мистецтв, райдержадміністрації, районної та міської рад, ТОВ «Папір-Мал», освітяни району, працівники культури, територіальні громади Йосипівки, Луків, Пиріжок, Гранітного, Морозівки, Діброви, Шевченкового, Старих Вороб'їв, Вишева, Малинівки, Нових Вороб'їв. Транспорт для доставки гуманітарної допомоги надав місцевий автоперевізник Столяр О.В.

Жителі Малинського району продемонстрували свою небайдужість та співчуття, адже протягом кількох днів зносили до пункту збору продукти харчування. Разом із гуманітарною допомогою на схід малинчани спрямували і щире побажання миру та добра.

У районі триває збір речей та продуктів, адже планується, що на цьому вантажі не завершиться допомога для жителів Біловодського району.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: Уряд утворив Міністерство ...

КОМЕНТАРІ