В Житомирській області вогнеборці двічі за два дні ліквідували загоряння однієї оселі

В Житомирській області вогнеборці двічі за два дні ліквідували загоряння однієї оселі

16.01.15 16:19 0 683
14 січня о 07:03 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Андрушівка надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться у с. Гарапівка. До служби порятунку «101» зателефонував власник житла. Перебуваючи вдома, він відчув запах диму та, не зволікаючи, сповістив про це надзвичайників, після чого почав з’ясовувати що горить.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику в оселі спостерігалось незначне задимлення. Провівши розвідку, рятувальники виявили осередок загоряння у одній із кімнат будинку, де знаходилася піч. Завдяки умілим діям надзвичайників о 07:50 пожежу вдалося локалізувати, а о 09:25 – повністю ліквідувати. Загиблих та травмованих не виявлено. Внаслідок події вогнем знищено покрівлю та пошкоджено оздоблення всередині житла. За попередньою версією фахівців причиною займання стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Як нещодавно стало відомо, вранці до андрушівських рятувальників надійшло повторне повідомлення про загоряння у цьому ж будинку. За останньою інформацією вогнем не завдано збитків. Причина пожежі наразі з’ясовується.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ