У Житомирі зіштовхнулись дві автівки: водії та пасажири потрапили до лікарні

У Житомирі зіштовхнулись дві автівки: водії та пасажири потрапили до лікарні

16.01.15 15:43 0 630
110 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 14 водіїв за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння.

За минулу добу зафіксовано 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 7 людей отримали тілесні ушкодження.

14 січня близько 19.20 в м. Житомирі, на перехресті вул. Мала Бердичівська - В. Бердичівська водій автомобіля «ВАЗ-21099», житель м. Житомира, 1988 р.н, перевищив безпечну швидкість, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «FORD FOCUS TREND», під керуванням жителя м. Житомира, 1984 р.н.

Унаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ-21099», водій та два пасажири автомобіля «FORD FOCUS TREND» отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.

Шановні громадяни! Аналізуючи ситуацію, яка склалась на автошляхах області слід зазначити, що більшість дорожньо-транспортних пригод виникає через недотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. Тому перед тим, як сісти за кермо будь-якого транспортного засобу, слід пам'ятати, що, здавалося б, незначне порушення, може мати надзвичайно тяжкі наслідки.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: На ротацію в Маріуполь ...

КОМЕНТАРІ