На Закарпатті зареєстровано понад 3 тисячі переселенців

На Закарпатті зареєстровано понад 3 тисячі переселенців

16.01.15 10:42 0 699
За інформацією Регіонального штабу з питань, пов'язаних з соціальним забезпеченням громадян України, які переселяються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, в Закарпатську область переїхали 3164 громадян. Зокрема, з Луганщини - 1051 людина, з Донеччини - 1860 та 253 особи - з Криму. Як зауважують зі штабу, кількість переселенців постійно зростає.

За словами директора департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Віктора Мацоли, здійснюються відповідні організаційні заходи щодо забезпечення призначення та виплати різних видів соціальних допомог громадянам, які переселилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Так, станом на 1 січня 2015 року до органів соцзахисту населення краю із заявою для призначення або продовження різних видів державних соціальних допомог звернулися 323 сім'ї, з них: 21 – з АР Крим та 302 – з Донецької та Луганської областей. Також 264 громадянам призначено або продовжено виплату різних видів допомог.

Як зауважив Віктор Васильович, 42 родини переселенців виїхали з нашої області. А от 5-ом заявникам у продовженні виплати допомог відмовлено у зв'язку з непред'явленням належних документів; наданням неправдивих даних.

Відтак, на початок ц.р. органами соціального захисту населення взято на облік 1444 сім'ї, а це - 2595 осіб, які переїхали з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Із загальної кількості облікованих сімей - 1267 сімей звернулися за призначенням щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг. З них, 1224 сім'ям таку допомогу призначено, 32 сім'ям - триває призначення зазначеної допомоги. Вже проведено виплату адресної допомоги 1117 сім'ям на суму 2,6 млн.грн.

Управління інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПриватБанк відкрив ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ