У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили шахрая,котрий забрав мобільний телефон у неповнолітнього

У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили шахрая,котрий забрав мобільний телефон у неповнолітнього

16.01.15 08:07 0 680
Ним виявився раніше судимий місцевий мешканець. Підозрюваний попросив у юнака мобільний телефон, щоб здійснити телефонний дзвінок, але після того повертати річ власнику він не мав наміру.

До Червоноградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 46-річної місцевої мешканки про те, що невідомий чоловік шахрайським методом заволодів мобільним телефоном у її неповнолітнього сина. Зловмисник попросив передзвонити, але повертати річ він не захотів та пішов у невідомому напрямку.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний, раніше судимий місцевий мешканець. У скоєному кримінальному правопорушенні він зізнався.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ