У Львові правоохоронці вдосконалюють свої навички роботи з програмним забезпеченням

У Львові правоохоронці вдосконалюють свої навички роботи з програмним забезпеченням

16.01.15 10:05 0 640
Під час тренінгу, організованого за ініціативи в.о. начальника Управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області капітана міліції Романа Баховського, працівники підрозділів кадрового забезпечення ОВС Львівщини вдосконалювали свої навички роботи з програмним забезпеченням Miсrosoft.

Навчання проходили у прекрасно обладнаному навчальному класі Українського католицького університету. Тренінг проводила консультант компанії «Техніка для бізнесу» Юлія Цідило.

«Це перший такий тренінг, метою якого було навчити наших кадровиків використовувати можливості програмного забезпечення та сервісів Mikrosoft. Якщо вміло використовувати різні програми та додатки, можна дуже суттєво вдосконалити робочий процес», - розповів Роман Баховський.

Запитань до консультанта у працівників підрозділів кадрового забезпечення було надзвичайно багато і стосувались вони, у першу чергу, практичних моментів.

«Досить складно самому вивчати можливості Miсrosoft, особливо, коли проблему необхідно вирішити негайно. Тут я поставив свої запитання Юлії і вона швидко пояснила мені, що до чого. І не теоретично, а на практиці. Усім іншим учасникам це, до речі, теж знадобилось», - зазначив учасник тренінгу старший інспектор відділу кадрового забезпечення Залізничного райвідділу міліції Володимир Нагайло.

Перший досвід співпраці правоохоронців з Українським католицьким університетом та компанією «Техніка для бізнесу» виявився вдалим, тому є перспективи для подальшої співпраці.

«Оскільки працівники з першого ж заняття активно включились у процес, ставили практичні запитання та знайшли вирішення багатьох проблемних питань, на майбутнє ми плануємо проводити заняття зі службової підготовки для кадровиків саме у такому форматі. В першу чергу хотілося б, щоб люди вдосконалювались та підвищували свою цінність як спеціалісти – а завдяки УКУ та консультантам компанії «Техніка для бізнесу», вони мають таку можливість», - зазначив Роман Баховський.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ