На Тернопіллі випадкова зустріч закінчилася пограбуванням

На Тернопіллі випадкова зустріч закінчилася пограбуванням

16.01.15 08:51 0 697
Вечір, проведений у товаристві малознайомого чоловіка, закінчився для 60-річного жителя села Млиниська Теребовлянського району пограбуванням. Зловмисник відібрав у пенсіонера гаманець, в якому було півтисячі гривень.

Потерпілий та підозрюваний познайомилися в одному із барів Теребовлі. Звів їх алкоголь. Пенсіонер взявся пригощати незнайомця. Згодом за свою щедрість і поплатився. Підозрюваний запримітив, що у «спонсора» набитий гаманець і не зміг встояти перед наживою. Вже на вулиці накинувся на чоловіка та відібрав у нього портмоне.

Потерпілий звернувся за допомогою до правоохоронців. Міліціонери взялися встановлювати особу підозрюваного: переглянули записи з камери відеоспостереження бару, опитали персонал та відвідувачів закладу. Результат не забарився.

Причетним до пограбування виявився 48-річний житель села Плебанівка. Він зізнався у скоєному. Чужі гроші уже встиг витратити.

Дії підозрюваного правоохоронці кваліфікують за частиною 1 статті 186 ККУ - відкрите викрадення чужого майна (грабіж). Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Житомирщина: за 10 місяців ...

КОМЕНТАРІ