На Хмельниччині правоохоронці «на гарячому» затримали крадіїв телефонного кабелю

На Хмельниччині правоохоронці «на гарячому» затримали крадіїв телефонного кабелю

16.01.15 10:24 0 799
Злочинним промислом займалося подружжя із Ярмолинецького району. Чоловік та його цивільна дружина, які обоє, до речі, раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки, викопували телефонний кабель і здавали на пункти прийому металобрухту.

У період з кінця листопада 2014 року по січень поточного року 50-річний підозрюваний разом зі своєю 43-річною співмешканкою викопали близько 150 метрів телефонного кабелю, який проходить на околиці одного з сіл району, та належить Хмельницькій філії ПАТ «Укртелеком». Попередня вартість викраденого — 15 тисяч гривень. Кабель був з резервної лінії, тож користувачі телефонного зв'язку, на щастя, не постраждали.

Зловмисників за «роботою» помітили працівники «Укртелекому» і одразу ж викликали міліцію. Співробітники Ярмолинецького райвідділу міліції оперативно прибули на місце події і затримали зловмисників «на гарячому».

Як з'ясувалося згодом, підозрювані ніде не працювали, тож час від часу, щоб мати якісь гроші на прожиття, озброювалися лопатами і топірцем та йшли у поле «на заробітки». Викопаний кабель чистили та везли на збут у Хмельницький.

Наразі стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження по факту вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ Буковини закликає ...
Наступна новина: У Львові презентують книгу ...

КОМЕНТАРІ