В Тернополі інформація для суб’єктів господарювання щодо будівництва та реконструкції існуючих об’єктів будівництва

В Тернополі інформація для суб’єктів господарювання щодо будівництва та реконструкції існуючих об’єктів будівництва

16.01.15 15:08 0 661
Тернопільська міська рада інформує суб’єктів господарювання та громадян, які мають намір щодо будівництва нових об’єктів, реконструкції, капітального ремонту, впорядкування існуючих об’єктів будівництва, розширення та технічне переоснащення підприємств.

Повідомляємо, що ст.40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» передбачає, що Замовник, який має намір щодо будівництва нових об’єктів, реконструкції, капітального ремонту, впорядкування існуючих об’єктів будівництва, розширення та технічне переоснащення підприємств у відповідному населеному пункті, зобов'язаний взяти пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту. На виконання вимог вказаного Закону рішенням міської ради від 08.04.2011 року № 6/7/132 затверджено «Положення про порядок пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя». За додатковою інформацією по питанню укладення договорів пайової участі необхідно звертатися в відділ квартирного обліку та нерухомості Тернопільської міської ради, що знаходиться за адресою вул. Листопадова,6.

Крім того звертаємо увагу, що ч.11 ст. 39 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» передбачає, що Замовник зобов'язаний протягом семи календарних днів з дня введення в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта письмово поінформувати про це місцевий орган виконавчої влади або орган місцевого самоврядування за місцезнаходженням об'єкта будівництва.

Відповідно до абзацу 9 ч.2 ст. 2 Закону України «Про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності» за неподання чи несвоєчасне подання замовником інформації про початок виконання підготовчих чи будівельних робіт та про введення в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта у випадках, коли подання такої інформації є обов'язковим згідно із законодавством, - замовник несе відповідальність у вигляді штрафу у розмірі п'яти мінімальних заробітних плат.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині з січня ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ