Чернівецька область: впродовж доби виникло 4 пожежі

Чернівецька область: впродовж доби виникло 4 пожежі

17.01.15 08:51 0 601
Впродовж минулої доби у Чернівецькій області сталося 4 пожежі, 2 з яких виникли в Чернівцях. Так, по вул. Галицького обласного центру горів житловий будинок. За місцем виклику були направлені рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 3 Чернівців, які оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Завдяки цьому вдалося не допустити розповсюдження вогню. В подальшому небезпеку було ліквідовано. Полум’ям знищено меблі, побутову техніку. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок.

Ще одна пожежа в Чернівцях сталася по пров. Миру. Вогнем був охоплений легковий автомобіль «Mitsubishi». На місце події направлялися рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Вогнем знищено моторний відсік легковика.

Всього минулої доби у Чернівецькій області виникло 4 пожежі, під час ліквідації яких пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 4 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі навчали ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ