Чернівецький таксист-дебошир відповідатиме за напад на продавчиню

Чернівецький таксист-дебошир відповідатиме за напад на продавчиню

17.01.15 13:17 0 619
16 січня близько шостої години ранку у магазин, який знаходиться на вулиці Головній обласного центру зайшов відвідувач. Спершу він ніякої підозри не викликав, але через деякий час почав конфліктувати із продавчинею.

Коли чоловікові словесних аргументів не вистачило, в хід пішло, все, що знайшлося під руками. Нападник схопив підставку, в якій зберігались копійки, та вдарив нею 34-річну жінку. Остання ж встигла натиснути на «тривожну» кнопку. Злякавшись, чоловік втік.

На місце виклику оперативно прибув наряд ВДСО при УМВС. За лічені хвилини була встановлена й особа нападника. Ним виявися 54-річний працівник однієї із служб таксі міста. Правоохоронці його розшукали та запросили до Шевченківського райвідділу для з'ясування усіх обставин події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - повідомив заступник начальника Шевченківського райвідділу – начальник кримінальної міліції Віталій Семеняк. Також призначено ряд відповідних експертиз. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині у ...
Наступна новина: Вінницька область: під час ...

КОМЕНТАРІ