В Чернівецькій області у Хотині працівники міліції викрили "мобільну" шахрайку

В Чернівецькій області у Хотині працівники міліції викрили "мобільну" шахрайку

17.01.15 08:04 0 660
Зловмисниця попросила у потерпілої мобільник зателефонувати. Однак, коли засіб зв'язку опинився в руках шахрайки, вона повідомила, що поверне його пізніше, після чого одразу втекла, так і не повернувши «стільниковий».

До Хотинських працівників міліції звернулась 29-річна мешканка райцентру, котра повідомила, що невідома жінка під приводом зателефонувати шахрайським шляхом заволоділа її мобільним телефоном, вартістю 600 гривень.

Аби встановити особу зловмисниці працівники міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, детально оглянули місце скоєння злочину та опитали місцевих мешканців. У результаті проведених заходів працівники міліції встановили особу шахрайки. Нею виявилась 52-річна мешканка Хотина.

Жінка зізналася у скоєному злочині та пояснила, що мобільний телефон планувала продати, а отримані кошти від продажу витратити на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває слідство.

Правоохоронці звертаються до громадян: будьте уважними, не довіряйте невідомим та малознайомим людям, котрі підходять до Вас на вулиці, в розважальних закладах та хочуть позичити мобільний телефон або інші цінні речі. Пам'ятайте, що цілісність Вашого майна залежить саме від Вас.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МОН: Учнів соціально ...
Наступна новина: На вимогу свободівців ...

КОМЕНТАРІ