На Хмельниччині затримали братів,на рахунку яких близько 60 крадіжок

На Хмельниччині затримали братів,на рахунку яких близько 60 крадіжок

17.01.15 11:25 0 617
Двоє рідних братів 1992 та 1995 років народження з Кам‘янець-Подільського району за чотири місяці обікрали близько шести десятків будинків, дач та гаражів на території кількох районів області. Молодики викрадали з помешкань переважно електроінструменти.

В якості об‘єктів злочину брати нерідко обирали новобудови, в яких велися ремонтні роботи і, відповідно, зберігалося чимало дороговартісних інструментів. Працівникам міліції знадобилося чимало часу, аби не просто викрити злочинців, а й затримати їх «на гарячому».

Частину накрадених трофеїв зловмисники уже встигли продати. Та все ж під час обшуків у підозрюваних вилучили 157 найменувань речових доказів, які ледве вдалося розмісти у двох кабінетах Кам‘янець-Подільського райвідділу міліції.

Стосовно чоловіків одночасно у кількох райвідділах внутрішніх справ області відкриті кримінальні провадження. Правоохоронці продовжують виявляти все нові і нові факти їхньої злочинної діяльності. Відповідно до ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) братам може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ