Львів прийматиме Міжнародний фестиваль надії

Львів прийматиме Міжнародний фестиваль надії

17.01.15 12:23 0 640
Україна стала однією із семи держав, які цього року прийматимуть Міжнародний фестиваль надії. Цей масштабний захід проходитиме у Львові на стадіоні «Арена Львів» 20 червня. Очікується понад тридцять тисяч гостей.

Про це повідомляє прес-служба Міжнародного фестивалю надії.

У програмі фестивалю – всесвітньо відомі музиканти Майкл Сміт і Хентлі Браун. Також долучаться знані українські виконавці та колективи, симфонічний оркестр і масштабний об’єднаний хор співаків із Західної України, кількістю у 2015 учасників.

На першу прес-конференцію у рамках проекту до Львова прибув віце-президент Євангелістської асоціації Біллі Ґрема Віктор Гамм.

Він зазначив: «Фестиваль буде святом для всіх мешканців Львова та західних областей України. Ми запрошуємо церкви долучитись до цього заходу, незалежно від конфесії, щоб сказати: Надія в України є, вона не втрачена! Заявити про це масштабно – не тільки для Росії чи Європи, але для всього світу!».

Мета фестивалю надії – поділитись звісткою надії, заснованої на християнських цінностях. Незалежно від віку, національності, соціального статусу, віросповідання і політичних поглядів кожен має можливість відвідати цей захід.

Українські церкви на прес-конференції представляв співголова опікунської ради фестивалю Володимир Якимів, який зауважив: «Ми відкриті для всіх. Запрошуємо до співпраці, щоб консолідувати всі наші сили. У нашому краї ми повинні подарувати людям справжню живу надію...».

Медіа-координатор проекту Руслан Кухарчук зазначив: «Окрім офіційної програми на стадіоні, протягом наближчих місяців в рамках Міжнародного фестивалю надії також проходитимуть благодійні і соціальні заходи. У тому числі – допомога вимушеним переселенцям. Кожен бажаючий зможе долучитись до праці в рамках фестивалю, поміч необхідна у різних напрямах».

Усі деталі можна знайти на офіційному сайті заходу та в соціальних мережах за тегом hopefestlviv.

Нагадаємо, що попередній фестиваль надії за участю Франкліна Ґрема в Україні проходив у 2007 році в Києві на стадіоні «Олімпійський».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник ДАІ Львівщини ...
Наступна новина: ДТП НА ВОЛИНІ: пасажир ...

КОМЕНТАРІ