На Рівненщині працівники ДАІ затримали авто з боєприпасами

На Рівненщині працівники ДАІ затримали авто з боєприпасами

17.01.15 12:25 0 641
Під час нагляду за безпекою дорожнього руху інспектори ДАІ Рівненської області за зупинили автомобіль, водій якого перевозив патрони.

14 січня близько 15 години в місті Березне інспектори ВДАІ з обслуговування Березнівського району зупинили автомобіль марки «AUDI-100». За кермом іномарки перебував 39-річний житель міста Сарни.

Під час огляду легковика працівники ДАІ виявили 8 патронів невстановленого калібру. Як з'ясували правоохоронці, патрони належать 29-річному жителю міста Сарни, який на момент огляду знаходився у салоні транспортного засобу. Згодом, чоловік пояснив, що патрони він знайшов на озері в Рівному два роки тому і до цього зберігав їх у себе.

На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці патрони вилучили та направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Рівненській області для проведення судово-балістичної експертизи.

29-річного громадянина, у діях якого вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), правоохоронці доставили в Березнівський РВ УМВС.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП НА ВОЛИНІ: пасажир ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ