У Рівненській області щирі щедрівки - від вихованців притулку

У Рівненській області щирі щедрівки - від вихованців притулку

17.01.15 15:35 0 864
Із дзвінкоголосими щедрівками завітали до обласного центру зайнятості вихованці центру соціально-психологічної реабілітації дітей, щоб привітати усіх працівників служби з Новорічними та Різдвяними святами. Ці гостини стали яскравим дійством-подякою за плідну співпрацю.

Притулок для дітей-сиріт, що розташований неподалік Рівного в мальовничому куточку Олександрії, має доволі тісні зв'язки із службою зайнятості, закріплені угодою про співпрацю. Найбільше полюбляють вихованці закладу професіографічні заходи: майстер-класи, екскурсії, які організовують для них фахівці центру зайнятості. Діти та педагоги діляться враженнями, що ці заходи дуже цікаві, корисні і повчальні. Саме в такі моменти вихованці, кожного з яких спіткала важка життєва доля, починають усвідомлено обирати свій подальший шлях.

Тож юні щедрувальники з особливим натхненням співали у центрі зайнятості щедрівки і проголошували святкові віршовані побажання. Непідкупна щирість дитячих щедрівок та віншувань до сліз розчулила працівників служби зайнятості. Директор центру зайнятості Іван Ткачук від імені колективу вручив гостям подарунки і, в свою чергу, побажав дітлахам та дорослим здоров'я, миру та життєвих гараздів.

Директор притулку Сергій Якобчук подякував колективу обласного центру зайнятості за подарунки і допомогу. Він наголосив, що мета їх святкового візиту – не «нащедрувати» гроші, а подякувати за підтримку службою занятості дітей-сиріт та плідну співпрацю у профорієнтаційній роботі з їхніми вихованцями.

.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ