На Вінничині нашими головними партнерами у сфері оновлення спецтехніки завжди були і залишатимуться лише вітчизняні виробники – Сергій Бочковський

На Вінничині нашими головними партнерами у сфері оновлення спецтехніки завжди були і залишатимуться лише вітчизняні виробники – Сергій Бочковський

17.01.15 10:13 0 663
Одним із пріоритетних завдань ДСНС України, на шляху до формування служби європейського рівня, є оновлення сучасної пожежної техніки, що дасть змогу ще більш ефективніше виконувати завдання за призначенням. 15 січня, Голова ДСНС України Сергій Бочковський, з робочим візитом відвідав ПАТ “АвтоКраЗ”, що розташований у Кременчузі Полтавської області та ознайомився із діяльністю підприємства і його продукцією.

Під час візиту, Сергій Бочковський оглянув сучасні зразки автомобілей КраЗ, які в подальшому можуть використовуватися Службою порятунку під час ліквідації надзвичайних ситуацій.

“Я дійсно приємно здивований тим, що техніка, яку я побачив, відповідає високому європейському рівню і є конкурентоспроможною. Саме це і є для нас найкращими перспективами для оновлення нашої аварійно-рятувальної техніки, що так нині необхідна рятувальній службі, особливо у такий непростий для країни час. ми спільно з представниками “АвтоКраЗу” детально обговорили всі питання, що стосуються створення універсального спецавтомобіля: багатофункціонального, зі змінними модулями, який крім аварійно-рятувальних робіт, виконуватиме ще й гуманітарну місію”, - зазначив Сергій Бочковський.

За словами Голови Служби, потреба ДСНС України у новій високоефективній спецтехніці нині є вкрай актуальною. Адже наразі 90% наявної техніки фізично застаріла і потребує заміни. Саме тому, у подальшому керівництво ДСНС планує узгодити з вітчизняними виробниками можливості співпраці у виготовленні пожежної, аварійно-рятувальної та іншої спецтехніки.

“Нашими головними партнерами у сфері оновлення спецтехніки завжди були і залишатимуться лише вітчизняні виробники та вітчизняна техніка. Саме тому я із впевненістю можу сказати, що у майбутньому всі підрозділи ДСНС будуть оснащені нашою, українською, сучасною технікою”, - зауважив Сергій Бочковський.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державна служба охорони ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ