На Вінничині голова облдержадміністрації Анатолій Олійник взяв участь у позачерговій сесії обласної Ради (+фото)

На Вінничині голова облдержадміністрації Анатолій Олійник взяв участь у позачерговій сесії обласної Ради (+фото)

17.01.15 08:35 0 650
16 січня голова облдержадміністрації Анатолій Олійник взяв участь у засіданні 31 позачергової сесії обласної Ради 6-го скликання, на якому одним із головних питань, що виносилося на розгляд депутатів – затвердження обласного бюджету на 2015 рік.

Перед початком роботи депутати обласної Ради, а також присутні на засідання народні обранці від Вінниччини, представники громадськості та ЗМІ вшанували пам'ять загиблих під Волновахою хвилиною мовчання.

Згідно з порядком денним депутати, яких у залі зареєструвалося 80 із 132 , розглянули 7 питань.

Зокрема, в рамках даного засідання було розглянуть та прийнято низку змін до обласних програм, зокрема, що стосуються агропромислового, економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2015 рік, доповнено Обласну комплексну програму захисту населення і територій Вінниччини у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2008-2015 роки та Єдину комплексну правоохоронну програму краю .

Крім того, 77 депутатів обласної ради із 80-ти присутніх, ухвалили обласний бюджет на 2015 рік. У своєму виступі в сесійній залі директор департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський наголосив, що цьогорічний головний фінансовий документ Вінниччини складено на новій законодавчій базі, з урахуванням змін, внесених до Податкового та Бюджетного кодексів України та інших законодавчих актів щодо міжбюджетних відносин. Відтак, загальний обсяг доходів обласного бюджету на 2015 рік заплановано у сумі 3 мільярди 940 мільйонів 833,5 тисяч гривень, при цьому видатки бюджету – 3 мільярди 934 мільйони 833 тисячі 500 гривень.

По завершенню розгляду питань порядку денного, до присутніх у залі звернувся голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник. Керівник регіону акцентував увагу присутніх на тому, що потрібно і надалі консолідовано та конструктивно працювати, аби долати зовнішні та внутрішні виклики сьогодення.

Крім того, Анатолій Олійник поінформував депутатів обласної Ради та усіх присутніх на пленарному засіданні про роботу, яка виконується для відновлення функціонування у Гайсині військового містечка № 100.

«Наш 9-й батальйон територіальної оборони, що входить до нової мотопіхотної бригади дислокується в місті Гайсині, а не в Новоград-Волинську. Нині ж, на завершальному етапі робота щодо забезпечення перевозу матеріальної бази батальйону до нового місця його дислокації. Виключно за спонсорські кошти «Вінницької птахофабрики» та компанії «Nemiroff» завершуються роботи щодо забезпечення безперебійної подачі тепла до приміщень військової частини. Ми практично завершили формування системи територіальної оборони нашої області» - підкреслив Анатолій Олійник.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ